یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی اوج‌گیری کرونا در هفته اول بهمن‌ماه در مشهد | تأکید بر استفاده از ماسک

  • کد خبر: ۱۴۳۷۲۴
  • ۱۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۳
پیش‌بینی اوج‌گیری کرونا در هفته اول بهمن‌ماه در مشهد | تأکید بر استفاده از ماسک
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: استفاده از ماسک در فضای سرپوشیده صد‌‌ درصد الزامی است.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سید‌جواد حسینی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در گفت‌وگو با شهرآرانیوز درباره اوج‌گیری سویه جدید کرونا و لزوم استفاده از ماسک گفت: سویه‌های جدید کرونا که الان شیوع پیدا کرده است، سرایت‌پذیری‌شان از امیکرون بیشتر است و علائم گوارشی، حالت تهوع و استفراغ را به‌همراه دارد.

وی گفت: توصیه اکید می‌شود که در همه مکان‌ها و صد در صد در فضا‌های سرپوشیده از ماسک استفاده شود و توصیه می‌شود فردی که شش ماه از آخرین تزریق واکسنش گذشته است، دوباره به مراکز بهداشت علوم پزشکی برای تزریق مراجعه کند.
به گفته وی، کیت تشخیص این سویه جدید ‌مانند سویه‌های قبل هم در مراکز موجود است و قابل تشخیص است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: به راه‌آهن و فرودگاه‌ و... هم برای استفاده از ماسک تأکید شده است، اما متأسفانه تا‌کنون استفاده پیوسته‌ای مثل قبل انجام نمی‌شود و عادی‌انگاری شده است.
دکتر حسینی تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود هفته اول بهمن‌ماه اوج‌گیری دوباره کرونا را داشته باشیم که با استفاده از ماسک و تزریق واکسن سالانه این بیماری خفیفت‌تر فرد را درگیر می‌کند.

 

پیش بینی اوج گیری کرونا در هفته اول بهمن ماه در مشهد | تاکید بر استفاده از ماسک در مکان های عمومی و  سربسته

پیش بینی اوج گیری کرونا در هفته اول بهمن ماه در مشهد | تاکید بر استفاده از ماسک در مکان های عمومی و  سربسته

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->